Ansatte

Veterinær Paul Stamberg er klinikkens daglige leder og innehaver.

Gjennom sin lange yrkeskarriere har han fått en variert og god faglig erfaring og kompetanse, blant annet innen smådyrmedisin.

Det var med historisk sus han gikk over i Mattilsynet i Vest-Agder. Han var den siste i rekken av dyrleger som hadde tjent som Distriktsveterinær i Kristiansand etter flere års arbeid. Med dette tok en tradisjonsrik og vel ansett æra slutt.

Fra høsten 2006 sluttet han i Mattilsynet for å kunne drive Randesund Dyreklinikk på heltid.

I tillegg har han etterutdanning i øyesykdommer (ESAVS) fra London. Han har også hatt flere konsulentoppdrag for bandasjeprodusenten Snøgg i Mosby. Han har skrevet diverse fagartikler i emner som sårbehandling og flåttrelaterte sykdommer hos dyr.

 

Veterinær Stig Jensen har praktisert i 6 år i Norge og utlandet. Han var ferdig utdannet i Budapest i 2008, og praktiserte deretter i England i flere år.

Stig har også praktisert ved flere smådyr- og blandingsklinikker i Bergen og på Sørlandet.

Han har nylig kommet tilbake til Norge etter en reise rundt jorden.

Stig har en interesse i generell bløtvevskirurgi og indremedisin, og har tatt en del videre utdanning på dette gjennom Royal Veterinary College i London.

 

 

Jorunn

Jorunn

Jorunn er vår resepsjonist/klinikk-assistent. Jorunn liker lange tur i skog og mark, men er også glad i å lese en god bok foran  peisen.

Kommentarer er stengt.