Timebestilling og priser

Våre priser:

Prisene på de vanligste prosedyrene som gjøres hos oss er slått opp i venterommet.

Ved mer inngående undersøkelser og behandlinger er det nesten umulig å gi en eksakt pris på forhånd. Vi vet ikke alltid på forhånd hvilke undersøkelser som må til, eller hvilken behandling som trengs for dyret ditt, så kan dette være vanskelig å avgjøre på stedet.

Takket være vårt journalsystem, kan vi simulere en behandling, og dermed gi et prisestimat på forhånd. Dukker det opp uforutsette ting underveis, vil vi ta kontakt for å avtale videre behandling.

 

Generelt om priser hos veterinær:

Prisen på behandlingen er ofte det siste inntrykket kunden får etter et besøk hos veterinæren. Utgiftene hos veterinæren er som oftest større enn hos fastlegen din, grunnen til det er at hos veterinæren betaler du for alt der og da, mens hos legen betaler du en egenandel og de virkelige utgiftene blir dekket av trygdesystemet. For dyr finnes det ikke noe slikt trygdesystem, derfor må du som dyreeier dekke regningen selv.

I motsetning til legetjenester er veterinærtjenester også momsbelagt, 25 % av det du betaler går til statskassen.

Det er en del andre forskjeller som også gjør at en dyreklinikker har høyere priser enn legen. En dyreklinikk er fullt av dyrt utstyr. Vi foretar operasjoner under full narkose på flere dyrearter og veterinær/assistent overvåker narkosen.

Det er alltid fristende å sammenligne prisene fra dyreklinikk til dyreklinikk. Dessverre er dette ofte like vanskelig som å sammenligne priser på forsikring av hus, eller av bruktbiler. Én type behandling kan ofte gjøres på mange ulike måter, med tilsvarende ulike kostnader.

 

Forsikring:

Vi vil på det sterkeste anbefale deg å forsikre dyret ditt! En forsikring blir dyrets trygdesystem, og dermed kan både vi og eier konsentrere oss om den beste behandlingen for din pelskledde venn!

 

Vi kan dessverre ikke gi kreditt, det tas kun kort eller kontant oppgjør.

 

Ring oss på telefon 38 04 02 48

eller

Kommentarer er stengt.