Februar er tannmåneden !

I februar tilbyr vi gratis munnhulesjekk på katt og hund, og 20% redusert pris på tannnsteinrens. Vanlig pris er 1750-2380 , alt ettersom hvor mye tannstein det er. Dette innkluderer full bedøvelse,alt nødvendig utstyr, og full sjekk.
Det inkluderer IKKE ekstra tidsbruk og kostnader ved eventuell tanntrekk. Hunder som har mye tannstein har ofte også tenner som må trekkes grunnet betennelse i gummer, og råtne røtter. Dette kan til en viss grad vurderes i konsultasjon før hunden/katten bedøves.

Gratis konsultasjon gjelder kun for munnhule,og blir satt opp som 5 minutters sjekk. Hvis det er andre problemer som må sjekkes/diskuteres utover dette så må det settes opp som en full konsultasjon med vanlig konsultasjonspris.

Tenner

Tenner

Bokmerk permalink.

Kommentarer er stengt.